Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Pom Pom απο χαρτί...

Τα χάρτινα λουλούδια είναι μια εύκολη κατασκευή που μπορείτε να κάνετε με γκοφρέ χαρτί και να διακοσμήσετε τον χώρο σας...

Εδώ είναι βήμα-προς-βήμα  οι οδηγίες για να φτιάξετε τα γιγάντια χάρτινα λουλούδια:


Πάρτε 10 φύλλα από γκοφρέ χαρτί ...


Ξεκινώντας από το μικρότερο άκρο διπλώνουμε  σε λωρίδες των 5cm, μια από την πάνω μεριά –μια από την κάτω σαν να φτιάχνουμε βεντάλια 


Στην συνέχεια δέστε στη μέση τις λουρίδες με ένα σύρμα ή με ένα σχοινί 


Κόψτε το τέλος της στοίβας γωνία  ή κυκλικά - ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να δώσετεΕπαναλάβετε στο άλλο άκρο.


Τραβήξτε απαλά κάθε κομμάτι του χαρτιού προς το κέντρο του λουλουδιούδιαχωρίζοντας  κάθε φύλλο πρώτα στο ένα άκρο και μετά στο άλλο. 

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Φέρε την μαγεία στην κουρτίνα σου..

Πως μπορεί μια απλή λευκή βαρετή κουρτίνα να γίνει λίγο διαφορετική και να σας μετατρέψει το χώρο σας  σε κάτι μαγικό?

Η απάντηση βρίσκεται σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών...

Κάνοντας μια βόλτα τις προάλλες στο τμήμα των διακοσμητικών βρήκα κάτι υπέροχα πραγματάκια..

Φωτάκια, μικρή κρύσταλλοι, λαμπάκια, πεταλούδες και ψεύτικα λουλούδια, ένα ρολό πετονιά και πολλές καρφίτσες ή παραμάνες ήταν ότι χρειάστηκα να αγοράσω για να να φτιάξω αυτήν την κατασκευή πολύ εύκολα και με πολύ λίγα χρήματα..

                                                                                     Σας προτείνω να κάνετε και σεις το ίδιο και δεν θα χάσετε!!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Κέικ σοκολάτα...

                                         Υλικά
  • 375γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 200γρ. βούτυρο
  • 1φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 ½ φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 7 αυγά 

                                                                                                                          Παρασκεύη..  
Χτυπήστε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη για αρκετή ώρα μέχρι να ασπρίσουν τα αυγά και να φουσκώσει λίγο το μίγμα. Κατόπιν ρίξτε και το αλεύρι στο μίγμα των αυγών. Εν τω μεταξύ σε χαμηλή θερμοκρασία λιώστε σε μία μικρή κατσαρόλα τεφάλ το βούτυρο με τη σοκολάτα και αφού λιώσουν ενσωματώστε τα δύο μίγματα μαζί.Βουτυρώστε καλά μία φόρμα και ρίξτε μέσα το μίγμα.Προθερμάνετε το φούρνο στους 2500C για μισή ώρα πριν βάλετε μέσα το κέικ. Μετά το πέρας της μισής ώρας βάλτε το κέικ και ψήστε το για 9 λεπτά ακριβώς!!! Όταν περάσουν τα 9 λεπτά, με πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην σπάσει το κέικ βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει (μην ξεχνάτε μέσα είναι υγρό). Αν θέλετε πασπαλίστε το με ζάχαρη άχνη.Κόψτε το παρουσία των ενδιαφερομένων!

                                                                    Tips
  • Για την επιτυχία του συγκεκριμένου γλυκού απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίτευξη θερμοκρασίας 250οC. Γι’ αυτό όταν το φτιάξετε για πρώτη φορά ετοιμάστε πρώτα το κέικ, στη συνέχεια ανάψτε το φούρνο σας, περιμένετε μισή ώρα και μετά ψήστε το. Αν ο φούρνος μείνει περισσότερη ώρα ανοικτός η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο κάτι το οποίο δεν θέλουμε. Αργότερα όταν θα έχετε αποκτήσει την πείρα θα ανάβετε πρώτα τον φούρνο και κατά τη διάρκεια της μισής ώρας αναμονής θα ετοιμάζετε το μίγμα. Έτσι δεν θα χάνετε καθόλου χρόνο.
  •  Ο χρόνος ψησίματος είναι ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας επιτυχίας.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Βαρελάκι απο καρπούζι!

Θες να ξετρελάνεις τους φίλους σου?? Να τους σερβίρεις κάτι διαφορετικό?

Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψεις ένα καρπούζι σε βαρελάκι και να ρίξεις μέσα το ποτό σου και να το σερβίρεις?

Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ωραίος και έξυπνος τρόπος για να απολαύσεις το παγωμένο σου δροσιστικό τώρα το καλοκαίρι αλλά και να κάνεις το εφέ σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μεγάλο καρπούζι, μία κάνουλα, ένα κουτάλι για το άδειασμα και ένα μπλέντερ και μια σήτα για να αραιώσεις το ποτό σου αν φυσικά θες να είναι χυμός απο καρπούζι το περιεχομενό σου!

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Δροσερή Γρανίτα καρπούζι..

frozen-watermelon-granita

Υλικά για 4 άτομα:

6 φλιτζάνια σάρκα από καρπούζι, χωρίς κουκούτσια
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
Χυμός από 1 λεμόνι
Ξύσμα από ένα λεμόνι


  
Προετοιμασία:

Βάζουμε το καρπούζι σε μπλέντερ με την ζάχαρη και τα δουλεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δημιουργηθεί ένας απαλός πουρές. Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Βάζουμε το πουρέ καρπουζιού σε ένα ρηχό πλαστικό μπολ και τοποθετούμε το μπολ στην κατάψυξη για τρεις ώρες περίπου. Κάθε μισή ώρα ξύνουμε με ένα πιρούνι τους κρυστάλλους που δημιουργούνται στο μπολ από τις άκρες προς το κέντρο. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να παγώσει εντελώς η γρανίτα και να δημιουργηθεί ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Με ένα κουτάλι μοιράζουμε την γρανιτα σε τέσσερα ποτήρια σαμπάνιας. Στολίζουμε με μία λεπτή φέτα καρπουζιού.

Σερβίρετε την αμέσως παγωμένη και απολαύστε την!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Σπιτική Μαρμελάδα..

Σας αρέσουν οι μαρμελάδες και ποσο μάλιστα οι σπιτικές?
Εγώ πάλι τρελαίνομαι ειδικά για αυτές.
Και επειδή όσο καλοκαιριάζει, όλο και περισσότερα φρούτα θα είναι διαθέσιμα σκεφτηκά να σας πω λίγα λόγια για αυτές και την παρασκευή τους.
Για αρχή επιλέξτε φρούτα εποχής όχι μόνο γιατί είναι σε καλές τιμές, αλλά γιατί έχουν καλύτερο άρωμα, χρώμα και γεύση. Διαλέξτε γερά, ώριμα φρούτα, αλλά όχι παραγινομένα και φυσικά μην είστε υπερβολικοί με τις ποσότητες.

Ο Τρόπος παρασκευής μου:
Αφού πλύνω καλά τα φρούτα απομακρύνω οτιδήποτε είναι χτυπημένο και τα κόβω σε μικρά κομμάτια. Αφαιρώ τα κουκούτσια αυτά έχουν έξτρα πηκτίνη την οποία χρειάζομαι, γι αυτό τα μουσκεύω για 2-3 ώρες μέσα σε λίγο νερό το οποίο το χρησιμοποιώ  για να βράσω τη μαρμελάδα αφού το σουρώσω και πετάξω τα κουκούτσια.
Τοποθετώ τα φρούτα σε φαρδιά κατσαρόλα, και προσθέτω τόσο νερό όσο σχεδόν να τα σκεπάζει.
Σιγοβράζω τα φρούτα μέχρι να μαλακώσουν ακριβώς στο σημείο που θέλω. Αυτός ο χρόνος μπορεί να είναι από 10 λεπτά για τα πολύ μαλακά φρούτα όπως ας πούμε οι φράουλες έως και 1 ½ ώρα για πιο σκληρά σαν το νεράντζι. Τα φρούτα πρέπει να μαλακώσουν όσο πραγματικά χρειάζεται γιατί από τη στιγμή που θα προστεθεί η ζάχαρη δε μαλακώνουν άλλο, όσο κι αν βράσουν μετά από αυτό.
Τώρα θα μετρήσω τον πολτό των φρούτων με μια μεζούρα, μια κούπα ας πούμε και για όσες κούπες πολτού έχω, τόση ζάχαρη θα προσθέσω στο μείγμα. Εδώ τώρα μπορώ να «κλέψω» λιγάκι. Για φρούτα που είναι από τη φύση τους πολύ γλυκά όπως τα σύκα, δεν το συζητώ. Μπορώ για κάθε κούπα φρούτου να προσθέσω 3/4 της κούπας ζάχαρη ή ακόμα και μισή, αλλά για πιο ξινά, όπως βύσσινα ας πούμε, αν θέλω να αφαιρέσω, θα είναι ελάχιστο.
Φέρνω τώρα το μείγμα με τη ζάχαρη μαζί σε έντονο βρασμό (θέλω μεγάλη φαρδιά κατσαρόλα, όχι στενάχωρα πράγματα). Ανακατεύω ζωηρά, γιατί εδώ η ζάχαρη πρέπει να διαλυθεί στο μείγμα γρήγορα,  πριν αυτό αρχίσει να βράζει. Προσέχω τα τοιχώματα της κατσαρόλας δε θέλει εκεί καθόλου να κρυσταλλώσει ζάχαρη, στην ανάγκη χρησιμοποιώ καθαρό βουρτσάκι που το έχω βουτήξει στο νερό για να το περάσω από πάνω και να απαλλαγώ. Αν δεν πρόκειται για μαρμελάδα εσπεριδοειδών που έχει αρκετή οξύτητα, προσθέστε και λίγο χυμό λεμονιού.
Για κάθε κιλό φρούτων υπολογίστε χυμό από ½ ζουμερό λεμόνι.
Από τη στιγμή που θα διαλυθεί η ζάχαρη, βράστε έντονα για όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να πήξει. Αυτός ο χρόνος μπορεί να είναι από 10 λεπτά μέχρι και 1 ώρα και εξαρτάται από την ποσότητα της μαρμελάδας, τη ζάχαρη, τη πηκτικότητα των φρούτων, αλλά και το φάρδος της κατσαρόλας που εξασφαλίζει γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη εξάτμιση υγρών.

Πώς ξέρω ότι μια μαρμελάδα έπηξε και είναι έτοιμη;
Όπως βράζει η μαρμελάδα βουτώ μια ξύλινη κουτάλα μέσα και τη σηκώνω ακριβώς πάνω από τη κατσαρόλα. Στην αρχή του βρασμού η μαρμελάδα ρέει αβίαστα όταν σηκώνω τη κουτάλα και τη κρατώ όρθια.
Καθώς η μαρμελάδα θα βράζει θα πήζει όλο και περισσότερο και οι σταγόνες θα πέφτουν όλο και πιο βαριές από τη κουτάλα.
Όταν θα είναι πλέον έτοιμη οι 2-3 τελευταίες σταγόνες της κουτάλας θα ενωθούν πέφτοντας και θα κρεμάσουν σε ένα χονδρό κορδόνι από την άκρη της κουτάλας προς τα κάτω κάτι σαν μαρμελαδένιος σταλακτίτης ας πούμε.
Όταν αυτό συμβεί τραβώ τη κατσαρόλα από τη φωτιά.Ένας πιο σίγουρος τρόπος για να εξακριβώσω πόσο έπηξε η μαρμελάδα μου κι αν μου αρέσει η υφή της είναι αφού πάρω μια-δυο κουταλιές από τη κατσαρόλα να τις ρίξω σε μπολάκι που έχω προηγουμένως βάλει για λίγο στη κατάψυξη έτσι ώστε να είναι παγωμένο για να κρυώσει τη μαρμελάδα μου ακαριαία. Τοποθετώ το μπολάκι πάλι στη κατάψυξη για λίγο ακόμα λεπτά, τόσο όσο χρειάζεται να κρυώσει εντελώς αλλά όχι να παγώσει.
Η μαρμελάδα θα είναι έτοιμη αν έχει σχηματίσει πέτσα στην επιφάνειά της, η οποία θα κάνει «ρυτίδες» όταν τη πιέσω, τη σπρώξω κατά κάποιο τρόπο, με το δάχτυλό μου.
Θα είναι επίσης με υφή αρκετά παχιά και πηχτή.

Για εξτρα γευσή τι μπορώ να κάνω?
Τα φρέσκα αρωματικά βότανα δίνουν το δικό τους ξεχωριστό τόνο σε μια μαρμελάδα.
Επιλέξτε αυτό που πραγματικά σας αρέσει ή πιστεύετε ότι δένει πιο αρμονικά με τα φρούτα που χρησιμοποιείτε.
Θυμάρι λοιπόν, μέντα, δενδρολίβανο, χαμομήλι, λεβάντα, αρμπαρόριζα, φασκόμηλο είναι κάποια από αυτά που θα μπορούσατε να προσθέσετε.
Απλά ρίξτε 2-3 κλαδάκια τα τελευταία 10 λεπτά του βρασμού και αφαιρέστε τα πριν γεμίσετε τα βάζα.

Έξτρα υλικά όπως κάποιος ξηρός καρπός ή κομματάκια από αποξηραμένα φρούτα δίνουν πολυπλοκότητα υφής και γεύσης σε μια μαρμελάδα.
Θα κοπούν σε ομοιόμορφα μικρά κομματάκια και θα μπουν την ώρα που κατεβαίνει η μαρμελάδα από τη φωτιά. Περιττό να πω πως θα πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα 100 γρ. για κάθε κιλό μαρμελάδας.
  
Τα αρωματικά λικέρ επίσης δίνουν μια νότα πολυτέλειας στη μαρμελάδα.
Διαλέγω λικέρ που ταιριάζουν και τονίζουν τα φρούτα μου για παράδειγμα το κονιάκ ή το Amaretto ταιριάζει θαυμάσια με βερίκοκα και δαμάσκηνα.
Τo Kirsch στη μαρμελάδα κεράσι ή βύσσινο και το Cointreau στο πορτοκάλι και γενικά σε μαρμελάδες με εσπεριδοειδή είναι εξαιρετικές επιλογές.
Και αυτά προσθέτονται στο τέλος του βρασμού και χωρίς υπερβολές.
40-50 ml /3-4 κουταλιές είναι αρκετές για κάθε κιλό μαρμελάδας.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Frozen Yogurt..με γεύση λεμόνι!


Είναι η νέα μανία και έχει βάση γιαουρτιού και την δροσερή φρεσκάδα παγωτού.
Όπου και να κοιτάξεις ανοίγουν μαγαζιά και γίνονται τα αγαπημένα στέκια μικρών και μεγάλων.
Για αυτό και γω σας προτείνω να το φτιάξετε μόνοι σας και να δοκιμάσετε μόνη σας την νέα μόδα!
  

Τα συστατικά του απλά και οικονομικά: 
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Το χυμό 1-2 λεμόνια 

Ο τρόπος παρασκευής του ο εξής:


  • Ανακάτεψε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα βαθύ μπολ. Στην συνέχεια χτυπήστε το στο μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι.
  • Στη συνέχεια προσθέστε στο κάδο του μίξερ το χυμό απο τα λεμόνια για μια πιο δροσερή ελαφριά γεύση.
  •  Όταν τελειώσετε το ανακάτεμα τοποθετήστε το μείγμα στην κατάψυξη σκεπασμένο για 2 ώρες τουλάχιστον. Προσπαθήστε να το ανακατεύεται όσο περισσότερο μπορείτε για να μην κάνει κρυστάλλους και βάλτε το πάλι στην κατάψυξημέχρι να γίνει σαν παγωτό.
  • Τρίτη 7 Μαΐου 2013

    Δροσερό Μιλκσέικ Φράουλας!

    Ο  καιρός άρχιζε να ζεσταίνει για τα καλά..όποτε καιρός για δροσέρά ποτά και τι καλύτερο να ξεκινήσουμε με τις αγαπημένες μου φράουλες που είναι και η εποχή τους!!
     
     
     Τα υλικά που θα χρειαστείτε (για 4 ποτήρια):
    • 10 φρέσκες φράουλες
    • 2 κ.σ. ζάχαρη
    • 1 αμπούλα βανίλια
    • 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
    • 1 μπάλα παγωτό βανίλια (εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε παγωτό φράουλα)
    Παρασκευή: 
    Αφήστε τις φράουλες για 15 λεπτά μέσα σε αλατισμένο νερό για να φύγουν τα σπόρια. Ξεπλύνετε τις καλά, κόψτε τις σε μικρά κομμάτια, ραντίστε τις με την ζάχαρη και την βανίλια και βάλτε τις στην κατάψυξη για μια ώρα. Μόλις παγώσουν οι φράουλες, είναι έτοιμες για το μιλκσέικ.

    Ρίξτε μέσα στο μπλέντερ το φρέσκο γάλα και τις παγωμένες φράουλες και χτυπήστε τα καλά, μέχρι να μην μείνει κανένα κομματάκι φράουλα. Στη συνέχεια, προσθέστε στο μπλέντερ το παγωτό και χτυπήστε πάλι, μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο.
    Σερβίρετε το μιλκσέικ σε ποτήρια που θα έχετε βάλει νωρίτερα στην κατάψυξη για να παγώσουν.
    Διακοσμήστε με φράουλες ή/και με σαντιγί.

    Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

    Μικρά μυστικά για το στο σπίτι!

    Η καθαριότητα είναι μία πολύ υποκειμενική έννοια για τον καθένα. Μερικοί θεωρούν καθαρό το σπίτι όταν δεν υπάρχουν σκουπίδια στους διαδρόμους άλλοι όταν δεν υπάρχει κανένας κόκκος σκόνης σε καμία επιφάνεια του σπιτιού.

    Για αυτό θα σας δώσω συμβουλές για προχωρημένους που θέλουν το κάτι διαφορετικό στην καθαριότητα τους.. 

    Μπάνιο: Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε χλωρίνη στο σπίτι μπορείτε να καθαρίσετε την λεκάνη του μπάνιου με μαγειρική σόδα και ξύδι..Πώς?? Ρίξτε σόδα, ψεκάστε την με ξύδι και τρίψτε καλά με το πιγκάλ. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τη μπανιέρα.

    Για το μεταλλικό τηλέφωνο του ντους μπορείτε να το αφήσετε μία ημέρα σε ένα μπολ με ξύδι και έπειτα να το καθαρίσετε με ένα στεγνό πανί.

    Για τα πλακάκια του μπάνιου, και δη τους αρμούς, χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι τσαγιού ξύδι σε τρία λίτρα νερού και σφουγγαρίστε τα ή τρίψτε τα αν χρειάζεται με ένα σκληρό σφουγγάρι.

    Για τις κουρτίνες του μπάνιου που μαζεύουν άλατα και γαριάζουν στο τελείωμα τους, η πιο εύκολη λύση, εάν είναι υφασμάτινες, είναι να τις βάλετε στο πλυντήριο ρούχων σε ένα σύντομο πρόγραμμα για χρωματιστά. Αν είναι πλαστικές θα πρέπει να τις τρίψετε με ένα σφουγγάρι που θα έχει «ποτίσει» με σόδα και ξύδι.

    Τέλος, δημιουργήστε στο μπάνιο μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα τοποθετώντας σε λιγότερο εμφανές σημείο ένα αρωματικό ποτ πουρί ή ένα μπουκάλι με αρωματικά έλαια και στικς.

    Κουζίνα: Είναι ο χώρος του σπιτιού που, σύμφωνα με έρευνες, φιλοξενεί τα περισσότερα παθογόνα μικρόβια. Έτσι, αν θέλετε να καθαρίσετε πάγκους και τραπέζια μπορείτε να τα ψεκάζεται με διάλυμα νερού και σόδας ή λεμονιού και έπειτα να τα σκουπίσετε με χαρτί κουζίνας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε μία φορά την εβδομάδα να καθαρίζετε τις επιφάνειες από ντουλάπια και συρτάρια.

    Τακτικό καθάρισμα χρειάζεται ακόμα ο φούρνος μικροκυμάτων και το εσωτερικό του ψυγείου. Στην περίπτωση του φούρνου μικροκυμάτων μπορείτε να τοποθετήσετε μία κούπα με λίγο νερό και πολύ ξύδι και να βάλετε τον φούρνο σε λειτουργία μέχρι να βράσει το υγρό. Έπειτα βρέξτε ένα πανί με το ζεστό ξύδι και σκουπίστε το εσωτερικού του φούρνου. Για το ψυγείο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το πλύνετε με ζεστό νερό και σαπουνάδα, να το σκουπίσετε και έπειτα να τρίψετε το εσωτερικό του με σφουγγάρι βρεγμένο με μαγειρική σόδα που διώχνει και τις μυρωδιές.

    Ο απορροφητήρας είναι ακόμα ένα σημείο που χρειάζεται τακτικό καθάρισμα γιατί μαζεύει γλίτσα. Ένα σφουγγάρι βρεγμένο με ξύδι είναι μία καλή λύση αν θέλετε να αποφύγετε τα χημικά καθαριστικά πάνω από το φαγητό. Εναλλακτικά μπορείτε να τον καθαρίσετε με ένα βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα.

    Καθιστικό και κρεβατοκάμαρα: Το «κάτι παραπάνω» που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι χώροι, πέρα από το εβδομαδιαίο σκούπισμα, ξεσκόνισμα και αλλαγή στα λευκά είδη, είναι ο καθαρισμός του καναπέ και του στρώματος κάθε έναν με ενάμιση χρόνο με ειδικό μηχάνημα ατμού (δείτε περισσότερα σε παλαιότερο άρθρο), το πλύσιμο του παπλώματος στο κρεβάτι κάθε 2-3 μήνες (βεβαιωθείτε ότι πλένεται, διαφορετικά θα πρέπει να το στείλετε στο καθαριστήριο) και το πλύσιμο των μαξιλαριών (επίσης βεβαιωθείτε ότι πλένονται ή χρειάζονται στεγνό καθάρισμα).

    Τέλος, προσεκτικό καθάρισμα χρειάζονται και τα τηλεχειριστήρια, τα τηλέφωνα αλλά και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή. Για αυτά μπορείτε να χρησιμοποιείτε μαντιλάκι εμποτισμένα με υγρά καθαρισμού.

    Σάββατο 6 Απριλίου 2013

    Βάση κερίου απο κερί??

    Κι όμως γίνετε εύκολα και απλά!

    Τα υλικά: Μπαλόνι, Χλιαρό νερό και Λιωμένο κερί σε κατσαρολάκι..

    Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα μπαλόνι..Να το γεμίσεις χλιαρό νερό..Και να το βουτήξεις μέσα στο κερί..

    Το αφήνεις να στεγνώσει και να κρυώσει σε ένα δροσερό μέρος και το ελάχιστο 6 ώρες είναι έτοιμο!!

    Τοποθετείς ρεσώ κεράκι και διακοσμήσεις το χώρο σου!