Μιας και το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά είναι καιρός να ξεκινήσουμε τις γρανίτες για μικρούς και μεγάλους...
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη μπανάνα ψιλοκομμένη,
12-14 μεγάλες φράουλες ψιλοκομμένες,
½ φλ. χυμό ανανά,
1 κουταλιά μέλι.
12-14 μεγάλες φράουλες ψιλοκομμένες,
½ φλ. χυμό ανανά,
1 κουταλιά μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την μπανάνα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Σε ένα μπλέντερ βάζετε όλα τα υλικά της συνταγής και αλέθεται μέχρι να πετύχετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
Γεμίζετε τις ειδικές θήκες καλούπια και κλείνετε με το πώμα τους.
Γεμίζετε τις ειδικές θήκες καλούπια και κλείνετε με το πώμα τους.
Επιστρέφετε το παγωτό στην κατάψυξη και το αφήνετε για 6-8 ώρες ή για ολόκληρο το βράδυ. Για να βγει πιο εύκολα το παγωτό από τις θήκες – καλούπια τις βυθίζετε για 30 δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου