Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Παιχνίδια Εξουσίας, Εκδόσεις Οσελότος

Όταν η Νεφέλη Ορφανού παντρεύτηκε τον όμορφο και γοητευτικό ανερχόμενο πολιτικό που της σύστησε ο πατέρας της δεν φανταζόταν πως πίσω από αυτό το υπέροχο χαμόγελο αυτού του άντρα κρυβόταν ένας σκοτεινός και βίαιος χαρακτήρας.

Έπρεπε να φτάσει μια ανάσα πριν το θάνατο και να βιώσει την απώλεια με το χειρότερο τρόπο ώστε να αποφασίσει να τον εγκαταλείψει και να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο πλευρό της πάντα ο πιστός και καλός της φίλος Δημήτρης Χατζηπαύλου που θα της δώσει όλη την δύναμη και το θάρρος για να μπορέσει να τα βάλει με τον επίδοξο και αδίσταχτο Υπουργό και να φέρει στο φως την αλήθεια.

Όμως όσο πιο βαθιά σκαλίζουν το ταραχώδες παρελθόν του άνδρας της τόσο πιο ανατρεπτικές και σοκαρίστηκες είναι και οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια και σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Ίντριγκές, δολοφονίες, μυστικές συμφωνίες και παλιές αγάπες στήνουν το σκηνικό που πρέπει να αντιμετωπίσει η Νεφέλη σε ένα καλά στημένο παιχνίδι εξουσίας μέχρι να καταφέρει να σπάσει τα δεσμά της και να απελευθερωθεί.

Αγορά: https://www.ocelotos.eu/product/%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82/

                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου